top of page
Økonomisjekken gir deg uavhengig og helhetlig rådgvning for din personlige økonomi

Om Økonomisjekken

Økonomisjekken har som mål å hjelpe folk til å få en bedre hverdag og muligheten til nå personlige mål og ønsker, ved å spre kunnskap om personlig økonomi. Selskapet ble stiftet i 2021 av Marte Bolsø Jøleid. Gjennom uavhengig økonomisk rådgivning, får du rådene som er best for deg og din økonomi.


Enten drømmene er små eller store, enten økonomien er trang eller romslig; veldig mange har et stort forbedringspotensial i sin økonomi.


Økonomisjekken hjelper deg uten pekefinger eller forbud mot caffè latte, ingen spørsmål er dumme og du får kunnskapen til å selv ta kloke økonomiske valg.

Litt om meg

Om meg

Jeg heter Marte Bolsø Jøleid (f. 1985) og kommer opprinnelig fra Molde. Før jeg flyttet til Hadeland, hvor jeg nå bor sammen med mann og to bonusbarn, bodde jeg 11 år i Oslo.

I 2010 var jeg ferdig utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole (NHH) i Bergen. Etter studiene jobbet jeg 11 år innen finans, først i Veidekke, et av Norges største entreprenørselskap innen bygg og anlegg. Der jobbet jeg i flere år med aksjeprogram for ansatte og hadde daglig kontakt med ansatte som hadde spørsmål om aksjer og skatt. Jeg jobbet også blant annet med finansiering, finansiell modellering og cash management. I 2018 startet jeg i Nordea Bank, først som rådgiver for små og mellomstore bedriftskunder, og senere med cash management.

Jeg har en brennende interesse for personlig økonomi, og i 2021 bestemte jeg seg for å skape min egen arbeidsplass og hjelpe folk med deres privatøkonomi. Ved å spre kunnskap om dette kan jeg hjelpe flere å sette og oppnå sine økonomiske mål.

Min faglige bakgrunn, erfaringene med å formidle økonomi- og finansfaglig stoff og ikke minst mine personlige erfaringer gjør meg til en god sparringspartner for deg og din økonomi. Her får du ingen pekefinger eller forbud mot caffè latte, men gode tips og uavhengige råd.

Marte Bolsø Jøleid i Økonomisjekken AS hjelper deg å bli pengesjef i eget liv
bottom of page